U bevindt zich hier: Home > Opdrachtgevers   
 
 

Opdrachtgevers

Van Oranje is uw partner voor detacheringopdrachten en de werving en selectie van professionals. Aan de hand van uw wensen gaan wij op zoek naar de juiste kandidaten. Mocht de juiste persoon niet in ons uitgebreide bestand zitten, dan gaan wij voor u gericht op zoek. Door het gebruiken van de juiste kanalen zijn wij in staat u binnen korte tijd CV’s van een aantal geschikte kandidaten voor te leggen. Vaak gebeurt dit al binnen een dag.

Wij richten ons voornamelijk op het leveren van ICT en technisch personeel. Heeft u de juiste persoon op de juiste plaats nodig? Neem dan contact met ons op en wij gaan voor u aan het werk! De contactgegevens vindt u hier.

Hieronder volgt een korte uitleg van onze diensten.

Detachering

Detachering is de oplossing om op een flexibele wijze zorg te dragen voor continuļteit binnen een onderneming. Veelal wordt voor detachering gekozen bij uitvoering van projecten, het vervullen van specialistische functies en functies die niet tot het primaire bedrijfsproces behoren. Van Oranje kan hier invulling aan geven door zijn professionals voor de volledige duur van het project te detacheren bij de opdrachtgever.

Deta-vast

De opdrachtgever heeft de intentie om de geselecteerde kandidaat een vast dienstverband aan te bieden. Voorafgaand wordt de kandidaat door Van Oranje gedetacheerd voor een bepaalde periode. Deze gewenningsperiode is voor de opdrachtgever bedoeld om te kijken of de kandidaat voldoet aan de verwachtingen.

Werving en selectie

U wilt professionals in vaste dienst nemen, maar kent niet de juiste kanalen om ze te vinden, of u wilt uw tijd liever alleen besteden aan uw core-business? Wij zijn in staat om ze voor u te vinden.
 
 
Van Oranje © | Detachering | (06) 511 594 33 | info@vanoranje.nl